За компанијата

КОИ СМЕ НИЕ?
Нашата фирма е млада фирма. Основана е во мај 2008 година во Скопје. Меѓутоа вработените во фирмата, од кои поголемиот дел се инженери се со долгогодишно искуство од областа со која се занимаваат. Фирмата е формирана со задача да ги пружа своите услуги од областа на градежништвото и градежното инженерство. Со цел успешно и професионално да ги обавува своите услуги и да им го направи патот на тие кои со своите градби се трудат да го направат просторот и условите во кои живееме подобар,со похумана човекова средина, а со максимална заштеда на расположивите енергии, фирмата ги има обезбедено скоро сите лиценци од областа на градежништвото. Мотото на фирмата е да ја сачуваме енергијата , зошто еден ден земјата ќе нема енергија. Покрај основните дејности од оваа област, како изработка на проектна документација, ревизија на проектна документација, водење на проектански, инвеститорски или стручен надзор, консултантски услуги и др, оваа година ги прави своите први чекори кон искористување на сончева енергија.

Лиценци со кои располага компанијата

ДРУШТВО ЗА ГРАДЕЖНИШТВО И ИНЖЕНЕРИНГ - КОНЕКТА КОНСТРАКШН КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Лиценца А за надзор на изградба на градби од прва категорија

Лиценца Б за ревизија на проектна документација од втора категорија

Лиценца А за проектирање на градби од прва категорија

Лиценца Д за изведувач на градби од четврта категорија

Лиценца Б за проектирање на градби од трета, четврта и петта категорија

Професионални услуги

НАДЗОР

Конекта Констракшн Консалтинг нуди професионален надзор за вашите проекти да бидат навремено завршени, во склоп на предвидениот буџет, притоа запазувајки ги сите регулативи и стандарди за квалитет.

Фирмата има Лиценца А за вршење на стручен надзор при градба на објекти. Инжинерите кои се ангажираат за вршење на стручен надзор имаат овластувања од прва категорија. Од основањето на фирмата до денес , ангажирани сме на вршење на стручен надзор на многу значајни објекти како станбени кули од 40 ката, универзитетски комплекс, банки и други деловни објекти, индустриски објекти и др.
Повеќе ...

ПРОЕКТИРАЊЕ

Фирмата има Лиценца А за проектирање.. Инжинерите кои се ангажирани на изработка на проектна документација , почитувајќи ги законите , прописите и стандардите од оваа област, имаат изработено проекти од областа на становањето, деловни објекти, индустриски објекти, здравствени објекти и др.
Повеќе ...

РЕВИЗИЈА

Фирмата има Лиценца А за ревизија на проектна документација. Инжинерите исто така ги имаат потребните овластувања од својата област и со професионален пристап кон секој проект, ја потврдуваат усогласеноста на проектите со одредбите од законот за градење, стандардите и нормативите за проектирање и техичките прописи за градење.
Повеќе ...

ИЗВЕДБА

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ornare consectetur sodales. Nulla luctus cursus mauris at dapibus. Cras ac felis et neque consequat elementum a eget turpis. Aliquam erat volutpat. Integer feugiat sem eu ligula vulputate consequat. Nulla facilisi. Cras vel elit lectus, at fringilla lorem.
Повеќе...

КОНСАЛТИНГ
 • Водење инвестиции
 • Заштита на културното наследство
“In the business world, everyone is paid in two coins: cash and experience. Take the experience first; the cash will come later.”
– Harold Geneen
Повеќе...

Модел SV3

 • Димензии:704 cm x 524 cm x 55 cm
 • Тежина: 5.5 kg
Повеќе...

Модел SV7

 • Димензии: 1004 cm x 704cm x 55 cm
 • Тежина: 8 kg
Повеќе...

Модел SV14

 • Димензии: 1974 cm x 704 cm x 55 cm
 • Тежина: 14 kg
Повеќе...

Модел SV20

 • Димензии: 1974 cm x 1004 cm x 55 cm
 • Тежина: 15 kg
Повеќе...

Модел SV30

 • Димензии: 1974 cm x 704 cm x 55 cm
 • Тежина: 29 kg
Повеќе...

Симнете го каталогот во електронска форма

SolarVenti Соларни панели

Контакт адреса

Конекта Консалтинг Констракшн

Дебарца бр. 74 1000 Скопје, Македонија

Центар, Дебар Маало

Телефон: +389 23119182

Невзат: +389 70239946

Полад: +389 70272181

Александра: +389 75622230

Email: contact@ccc.com.mk

За компанијата

Нашата фирма е млада фирма. Основана е во мај 2008 година во Скопје. Меѓутоа вработените во фирмата, од кои поголемиот дел се инженери се со долгогодишно искуство од областа со која се занимаваат. Фирмата е формирана со задача да ги пружа своите услуги од областа на градежништвото и градежното инженерство. Со цел успешно и професионално ...