НАДЗОР

Фирмата има Лиценца А за вршење на стручен надзор при градба на објекти. Инжинерите кои се ангажираат за вршење на стручен надзор имаат овластувања од прва категорија. Од основањето на фирмата до денес , ангажирани сме на вршење на стручен надзор на многу значајни објекти како станбени кули од 40 ката, универзитетски комплекс, банки и други деловни објекти, индустриски објекти и др.

БОЛНИЦИ

bolnici
bolnici
bolnici
bolnici
bolnici

ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ

delovni
delovni
delovni
delovni
delovni

СТАНБЕНИ ЗГРАДИ

stanbeni
stanbeni
stanbeni
stanbeni
stanbeni
stanbeni

УНИВЕРЗИТЕТ

univerzitet
univerzitet
univerzitet
univerzitet
univerzitet
univerzitet

ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТИ

industriski

Контакт адреса

Конекта Консалтинг Констракшн

Дебарца бр. 74 1000 Скопје, Македонија

Центар, Дебар Маало

Телефон: +389 23119182

Невзат: +389 70239946

Полад: +389 70272181

Александра: +389 75622230

Email: contact@ccc.com.mk

За компанијата

Нашата фирма е млада фирма. Основана е во мај 2008 година во Скопје. Меѓутоа вработените во фирмата, од кои поголемиот дел се инженери се со долгогодишно искуство од областа со која се занимаваат. Фирмата е формирана со задача да ги пружа своите услуги од областа на градежништвото и градежното инженерство. Со цел успешно и професионално ...

Please publish modules in offcanvas position.