Апикултура

“If the bee disappeared off the face of the earth, man would only have four years left to live”

Пчеларник “Радост” е стациониран на 1000м надморска височина на планината Скопска Црна Гора. Користиме исклучиво природни методи и техники на пчеларење за добивање на мед, прополис ,млеч и полен. Пчелите не се третираат со никакви лекарства за да се избегнат резидуи на финалниот производ.

“Beekeeping is said to be the second-oldest profession”

Контакт адреса

Конекта Консалтинг Констракшн

Дебарца бр. 74 1000 Скопје, Македонија

Центар, Дебар Маало

Телефон: +389 23119182

Невзат: +389 70239946

Полад: +389 70272181

Александра: +389 75622230

Email: contact@ccc.com.mk

За компанијата

Нашата фирма е млада фирма. Основана е во мај 2008 година во Скопје. Меѓутоа вработените во фирмата, од кои поголемиот дел се инженери се со долгогодишно искуство од областа со која се занимаваат. Фирмата е формирана со задача да ги пружа своите услуги од областа на градежништвото и градежното инженерство. Со цел успешно и професионално ...