Нашата фирма е млада фирма. Основана е во мај 2008 година во Скопје. Меѓутоа вработените во фирмата, од кои поголемиот дел се инженери се со долгогодишно искуство од областа со која се занимаваат. Фирмата е формирана со задача да ги пружа своите услуги од областа на градежништвото и градежното инженерство. Со цел успешно и професионално да ги обавува своите услуги и да им го направи патот на тие кои со своите градби се трудат да го направат просторот и условите во кои живееме подобар,со похумана човекова средина, а со максимална заштеда на расположивите енергии, фирмата ги има обезбедено скоро сите лиценци од областа на градежништвото. Мотото на фирмата е да ја сачуваме енергијата , зошто еден ден земјата ќе нема енергија. Покрај основните дејности од оваа област, како изработка на проектна документација, ревизија на проектна документација, водење на проектански, инвеститорски или стручен надзор, консултантски услуги и др, оваа година ги прави своите први чекори кон искористување на сончева енергија.

Контакт адреса

Конекта Консалтинг Констракшн

Дебарца бр. 74 1000 Скопје, Македонија

Центар, Дебар Маало

Телефон: +389 23119182

Невзат: +389 70239946

Полад: +389 70272181

Александра: +389 75622230

Email: contact@ccc.com.mk

За компанијата

Нашата фирма е млада фирма. Основана е во мај 2008 година во Скопје. Меѓутоа вработените во фирмата, од кои поголемиот дел се инженери се со долгогодишно искуство од областа со која се занимаваат. Фирмата е формирана со задача да ги пружа своите услуги од областа на градежништвото и градежното инженерство. Со цел успешно и професионално ...