Консалтинг

“In the business world, everyone is paid in two coins: cash and experience. Take the experience first; the cash will come later.”
– Harold Geneen
  • Телекомуникации - консалтинг
  • Универзитет - консалтинг
  • Водење инвестиции - болница
  • Реставрација на објекти
  • Репарација
  • Заштита на објекти и предмети...

Контакт адреса

Конекта Консалтинг Констракшн

Дебарца бр. 74 1000 Скопје, Македонија

Центар, Дебар Маало

Телефон: +389 23119182

Невзат: +389 70239946

Полад: +389 70272181

Александра: +389 75622230

Email: contact@ccc.com.mk

За компанијата

Нашата фирма е млада фирма. Основана е во мај 2008 година во Скопје. Меѓутоа вработените во фирмата, од кои поголемиот дел се инженери се со долгогодишно искуство од областа со која се занимаваат. Фирмата е формирана со задача да ги пружа своите услуги од областа на градежништвото и градежното инженерство. Со цел успешно и професионално ...